Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Duivenavond met Falco Ebben

februari 14 @ 20:00 - 23:30

Duivenforum met Falco Ebben bij KPV in Kaatsheuvel

Forum

Op vrijdagavond 14 februari 2020 organiseert de Kaatsheuvelse  Postduiven Vereniging hun traditionele duivenavond met dit keer als gast dagfond- en jonge duivenspecialist Falco Ebben. Een topliefhebber die samen met zijn oom op een kleine accommodatie duizelingwekkende prestaties weet neer te zetten. Op de dagfond zijn zij onnavolgbaar en met de jonge duiven zijn zij gewoonweg superieur. Wij verwachten dan ook dat het voor iedere duivencoach een interessante en leerzame avond zal worden. Het forum begint om 20.00 uur.

Duivenfoto’s laten maken

Falco is naast duivenliefhebber ook professioneel fotograaf. Voorafgaand aan het forum willen wij u in de gelegenheid stellen om uw kampioenen te laten fotograferen. De kosten hiervan bedragen 25 euro per foto met tekst (afdrukken moet u zelf regelen). Om een planning te kunnen maken willen wij graag vooraf weten hoeveel duiven er komen. Het aantal duiven bepaalt uiteindelijk de aanvangstijd en hierover wordt u geïnformeerd.

 

 

Professionele duivenfoto’s

 

25 euro per foto

 

Aanmelden voor

10 februari

 

Aanmelden duivenfoto’s

Aanmelden voor het maken van foto’s kan via email twanvandongen@hetnet.nl of telefonisch bij Twan van Dongen op telefoonnummer 0639843979 (na 19.00 uur).

Adresgegevens

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging

Amerikastraat 20

5171 PL  Kaatsheuvel

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u of kijken op www.kpvhome.eu of contact opnemen met Twan van Dongen op telefoonnummer 0639843979 (liefst na 19.00 uur)

 

Wij zien u graag op 14 februari. Hopelijk tot dan!

Gegevens

Datum:
februari 14
Tijd:
20:00 - 23:30

Locatie

Eigen “Home”
Amerikastraat 20
Kaatsheuvel, Noord-Brabant 5171PL Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.kpvhome.eu

Organisator

Bestuur K.P.V.
  • Toekomstige evenementen

    Er zijn momenteel geen toekomstige events.